Zadnje ogledano

Higiena in nega

Potovalni komplet STOP COVID-19

Proizvajalec: GOOD MASK

Številka izdelka: P1578

Razpoložljivost: Ni na zalogi

9.00 €

Opis izdelka

Potovalni komplet je sestavljen izključno iz kakovostnih izdelkov, izdelanih v EU, predvsem na Češkem, in vsebuje certificiran respirator FFP2, 5 kirurških mask ter gel za čiščenje rok, antibakterijske robčke in en par nitrilnih rokavic.

Potovalni komplet vsebuje naslednje izdelke:

CERTIFICIRANA FFP2 RESPIRATOR MASKA

Respirator zagotavlja nadstandardno zaščito pred virusi, bakterijami, prahom in kapljicami zaradi dveh filtrirnih plasti. Podaljšana nosna ojačitev zanesljivo zatesni in omogoča celodnevno udobje nošenja. Izjemno tanek material, ki odvaja vlago, se ne zmoči in je zelo zračen.

ANTIBAKTERIJSKI ROBČKI

Antibakterijski robčki z dodatkom antiibakterijske tekočine učinkovito očistijo in osvežijo roke in telo. Pustijo nežen svež vonj in povrnejo občutek udobja.

KIRURŠKA MASKA

Kirurška maska ​​za enkratno uporabo je troslojna zaščitna maska ​​za obraz z mikrobakterijskim filtrom iz netkanega materiala. Ima nosno oblikovalno sponko za boljše prileganje in zelo elastične vezalke za boljše pritrjevanje. Maska je certificirana. 

GEL ZA ČIŠČENJE ROK

Gel za čiščenje rok z antibakterijskim učinkom in vonjem svile je primeren za čiščenje in zaščito rok, kadar ni mogoče uporabljati vode in mila (med potovanjem, v javnem prevozu, nakupovanju). Roke so po uporabi čiste in imajo prijeten vonj. Izdelek vsebuje 62% alkohola, kar zagotavlja visoko učinkovitost razkuževanja.

NITRILNE ROKAVICE

To so nesterilne rokavice za enkratno uporabo, ki se uporabljajo za zaščito in zdravniške preglede. Rokavicam ni dodan puder. Rokavice niso primerne za stik z zelo vročimi in ostrimi predmeti. Rokavice imajo večjo odpornost na kemična tveganja. Narejeni so iz 100% sintetičnega nitrila in so zelo udobni za nošenje. Rokavice ne vsebujejo naravnega lateksa ali drobnega prahu, ki lahko pri nekaterih posameznikih povzroči alergijsko reakcijo. Po uporabi rokavic si roke očistite z razkužilom ali si umijte roke z milom in vodo.

 


Údržba produktu

Parametr Opis
Category

Respirátory FFP2


Komentarji (0)

Zaenkrat še ni nobenega mnenjaKako ocenjujete izdelek?
Ime
Komentar